Praktijk. Eten op het werk (2). Welke gezonde voeding serveren Vlaamse bedrijfskeukens?

HR Square 135
I. Mobistar: 4500 stukken fruit per week Gezonde voeding maakt in veel bedrijven deel uit van het welzijnsbeleid. Ook bij Mobistar, dat sinds 1998 samenwerkt met een bekende cateraar. Ook cateraars zijn onder druk van de markt al enkele jaren op de gezondheidskar gesprongen en bieden allerlei gezonde programma’s aan. De cateraar van Mobistar volgt de voorschriften van het Nationaal Voedings- en Gezondheidsplan. Dit initiatief van de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid baseert zich op richtlijnen van de EU en de Wereldgezondheidsorganisatie. Die mondvol tracht Mobistar ook intern toe te passen. “We vertalen dat in een gevarieerd aanbod aan evenwichtige en gezonde voeding”, zegt Doris Vispoel, verantwoordelijke Soft Facilities bij Mobistar. Vegetarisch Op het menu in het bedrijfsrestaurant van Mobistar staan onder andere drie verschillende warme maaltijden per dag, van grill tot vegetarisch, een uitgebreide salad- en fruitbar, tweemaal per week een Fit-menu en even vaak een volledig vegetarische...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.