Praktijk: HR Pionier. Interactieve website als troef

HR Square 128
De Belgische post, bpost, is één van de tien finalisten van de allereerste HR Pioniers Award, die op 9 oktober 2012 werden uitgereikt bij Roularta in het Researchpark van Zellik. De HR Pionier Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Kanaal Z, Challenge Z, HR Square, het communicatiebureau de facto image building en videoproductiehuis Studio Palatino. De wedstrijd stond open voor ondernemingen die tussen juni 2011 en juli 2012 een interne of externe HR-campagne voerden. Bij bpost draaide de campagne om klantgerichtheid, een prioriteit voor de organisatie. Om dit extra in de verf te zetten, startte het bedrijf met het programma ‘Customer First’ of ‘Mijn Klant, Onze Toekomst’. Daaraan is een doelstelling gekoppeld van score 70 voor klantentrouw, die eind 2012 behaald diende te worden. “Om medewerkers te motiveren, werd de klantentrouwdoelstelling opgenomen in de bonus en het variabele loon van alle 30.000 medewerkers”, schetst Karolien De Kegel, director internal communication...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.