Praktijk. Merkambassadeurs. Combell speelt zijn organisatiecultuur uit als troefkaart.

HR Square 147
Combell is een specialist in hosting en webhosting. CEO Jonas Dhaenens startte zijn droom in de slaapkamer en bouwde zonder extern kapitaal een bedrijf uit dat nu, zo’n 15 jaar later, al meer dan 120 medewerkers telt. HR-manager Annelies De Pryck en evangelist Thijs Feryn zijn alvast fiere ambassadeurs van het bedrijf. Als evangelist is Feryn iemand die luistert, spreekt en de technische marketing verzorgt. Hij vertegenwoordigt de technologische visie bij klanten, prospecten en op evenementen. Feryn spreekt in binnen- en buitenland, en creëert daarmee invloed en naamsbekendheid. Mix van persoonlijkheden Volgens Feryn is het merkambassadeurschap spontaan gegroeid: “Je maakt reclame voor een bedrijf wanneer je er graag werkt en trots bent op wat je doet. Bij ons werken mensen met passie. Medewerkers die er al langer zijn, doen dat standaard, ambassadeur zijn. Maar ik merk dat ook nieuwe collega’s dat verrassend goed doen. Als we met vrienden spreken, weten...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.