PREDICTIVE. De verwoestende breuk

HR Square 161
Monitoren van de employee lifecycle Nooit eerder heb ik een performantere recruitment professional gezien: in de job gekomen vanuit de business (alle medewerkers van de rekruteringsafdeling komen uit de business!), extreem betrokken bij de ontwikkeling van de business (praat niet over HR, maar over het schaalbaar maken van de business) en door en door ‘data-driven’. Zijzelf en haar team monitoren dagelijks (jawel!) alle data die betrekking hebben op de volledige employee lifecycle: van het binnenkomen van de nieuwe medewerker, via de kwaliteit van de onboarding, de stand van de kennisontwikkeling, de evolutie van de business-gerelateerde prestaties, de eventuele promotiestappen en de carrièreflow, en indien van toepassing, ook de gedetailleerde omstandigheden van de exit (en de daarbij horende gestructureerde informatie-inwinning). Recruitment valideert hun werk Niets ontsnapt aan hun aandacht, het is een volledig geïntegreerd informatiecircuit. Aanwervingscriteria worden permanent gevalideerd en bij de geringste afwijking wordt er meteen gecorrigeerd. Gewoon indrukwekkend. Op...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.