PREDICTIVE. De verwoestende breuk

HR Square 161
Monitoren van de employee lifecycle Nooit eerder heb ik een performantere recruitment professional gezien: in de job gekomen vanuit de business (alle medewerkers van de rekruteringsafdeling komen uit de business!), extreem betrokken bij de ontwikkeling van de business (praat niet over HR, maar over het schaalbaar maken van de business) en door en door ‘data-driven’. Zijzelf en haar team monitoren dagelijks (jawel!) alle data die betrekking hebben op de volledige employee lifecycle: van het binnenkomen van de nieuwe medewerker, via de kwaliteit van de onboarding, de stand van de kennisontwikkeling, de evolutie van de business-gerelateerde prestaties, de eventuele promotiestappen en de carrièreflow, en indien van toepassing, ook de gedetailleerde omstandigheden van de exit (en de daarbij horende gestructureerde informatie-inwinning). Recruitment valideert hun werk Niets ontsnapt aan hun aandacht, het is een volledig geïntegreerd informatiecircuit. Aanwervingscriteria worden permanent gevalideerd en bij de geringste afwijking wordt er meteen gecorrigeerd. Gewoon indrukwekkend. Op...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.