PREDICTIVE. Hij was een ‘leading loser’

HR Square 159
Een droomprofiel Even wat context: de afgelopen drie jaar was deze overigens sympathieke man onafgebroken in het wereldwijde HR-nieuws met schitterende verslagen over zijn inspirerende analyses, met uitgebreide ‘white papers’ bij de gereputeerde Conference Board, met een grote hoeveelheid top awards waaronder de USA Trendsetter van het jaar, de Optimas Award van Workforce.com voor businessimpact, de ‘What Works Award’ van Deloitte en presentaties op onnoemelijk veel conferenties over de hele wereld. Last but not least, zoals hij zelf zegt, werd hij ook nog door zijn analytische softwareleverancier de hemel in geprezen. Voor hen was hij de gedroomde referentie. Met een medialawine tot gevolg. Zijn mea culpa Ik heb het hier over Mark Berry, voorheen HR Analytics Vice President bij ConAgra Foods en zopas van baan veranderd. Hij is nu Chief HR-officer van een agrarische multinational met hoofdzetel in de VS. Ik mag zijn naam noemen, want hij schreef een meeslepend...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.