PROFIEL. Ann D’Havé (AZ Sint-Maarten): Gepassioneerd door opleiding en ontwikkeling

HR Square 160
Ann D’Havé zet haar carrière in de zorgsector voort en is nu de nieuwe verantwoordelijke personeels- en loopbaanontwikkeling bij AZ Sint-Maarten in Mechelen. Daar staan alvast een integratie en verhuizing op de agenda… Ann D’Havé (52) studeerde in 1986 af als licentiate in de Moraalwetenschap aan de Universiteit Gent en is al 25 jaar actief in HR. “Ik heb de voorbije jaren zo goed als alle domeinen binnen HR doorlopen. Ik ben begonnen met payroll en administratie om me vervolgens te verdiepen in werving en selectie. Daarnaast heb ik ervaring met cultuuronderzoek en consultancy over een brede waaier van HR- en veranderingsthema’s”, vertelt D’Havé. Haar eerste werkervaring deed ze op als opvoedster in de bijzondere jeugdzorg. Drie jaar later maakte D’Havé de overstap naar HR. Ze stortte zich achtereenvolgens op enkele functies in payrolling, comp & ben en werd HR-businesspartner in de chemische sector, eerst bij North Sea Petrochemicals en...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.