PROFIEL. Ann D’Havé (AZ Sint-Maarten): Gepassioneerd door opleiding en ontwikkeling

HR Square 160
Ann D’Havé zet haar carrière in de zorgsector voort en is nu de nieuwe verantwoordelijke personeels- en loopbaanontwikkeling bij AZ Sint-Maarten in Mechelen. Daar staan alvast een integratie en verhuizing op de agenda… Ann D’Havé (52) studeerde in 1986 af als licentiate in de Moraalwetenschap aan de Universiteit Gent en is al 25 jaar actief in HR. “Ik heb de voorbije jaren zo goed als alle domeinen binnen HR doorlopen. Ik ben begonnen met payroll en administratie om me vervolgens te verdiepen in werving en selectie. Daarnaast heb ik ervaring met cultuuronderzoek en consultancy over een brede waaier van HR- en veranderingsthema’s”, vertelt D’Havé. Haar eerste werkervaring deed ze op als opvoedster in de bijzondere jeugdzorg. Drie jaar later maakte D’Havé de overstap naar HR. Ze stortte zich achtereenvolgens op enkele functies in payrolling, comp & ben en werd HR-businesspartner in de chemische sector, eerst bij North Sea Petrochemicals en...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.