Profiel. Annelies Daenen (Heilig Hartziekenhuis Lier). Bouwen aan een volwaardig HR-beleid

HR Square 185
Annelies Daenen (48), juriste van opleiding, startte haar loopbaan in 1994 bij advocatenkantoor Tritsmans & Huyghe. “Na een drietal jaar werkzaam geweest te zijn als advocaat heb ik een compleet andere wending aan mijn loopbaan gegeven en heb ik de balie ingeruild voor de HR-wereld. Dit sloot en sluit nog steeds perfect aan bij mijn wens om voor en met mensen te werken”, vertelt Daenen. In 1997 ging ze aan de slag als HR-manager bij Electrabel om in 2000 een gelijkaardige functie uit te oefenen bij N-Allo, een dochteronderneming van Electrabel.In 2007 werd Daenen bij Agfa-Gevaert HR-manager Benelux voor de afdelingen Healthcare & Graphics. Vervolgens werd ze Global Head of Staffing & Global HR Business Partner HealthCare Services. De laatste twee jaar bij de Agfa-groep stuurde ze als Global Head of Talent Acquisition and Development wereldwijd alle aanwervingen, alsook de initiatieven voor talentontwikkeling aan. Bucketlist Sinds eind augustus is Annelies...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.