Profiel: Bert Van Rompaey (BNP Paribas Fortis). “HR moet pragmatische antwoorden bieden”

HR Square 98
Bert Van Rompaey (38) is al sinds 2002 aan de slag bij BNP Paribas Fortis. Toen had hij al een ruime ervaring in de banksector opgedaan bij Dexia en KBC. In 1994 begon hij zijn carrière als commercieel adviseur bij KBC. Daarna maakte hij de overstap naar Dexia als Training Branch Network, waarbij hij training in het kantorennetwerk coördineerde. Twee jaar later koos hij ervoor om consultant te worden bij PricewaterhouseCoopers (PwC), maar na drie jaar keerde hij terug naar Dexia als onafhankelijk manager. Hij werd er directeur van het kantorennet. 1. Steile klim Van Rompaey maakte de overstap naar Fortis in 2002 als projectmanager. Sindsdien heeft zijn carrière een vlucht genomen en werd hij achtereenvolgens Program Manager HR, HR Director Financials & Planning, Country HR Director Belgium en Deputy Chief HR Officer. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van een grensoverschrijdende planning van werkgroepen en het monitoren...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.