PROFIEL. Brent De Smedt (Rogers Corporation). “Brug tussen management en medewerkers”

HR Square 158
Brent De Smedt (32) behaalde een master in Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent in 2007. Nadien volgde hij nog opleidingen aan de Vlerick Business School en een Six Sigma Green Belt bij consultant E&Y. Hij is ook MBTI-certified. De Smedt zette zijn eerste carrièrestappen als headhunter om vervolgens recruiter te worden bij Smals, een allround ICT-dienstverlener met meer dan 1700 medewerkers in het Brusselse. De voorbije zeven jaren groeide hij er door tot senior HR-businesspartner en maakte er kennis met alle HR-domeinen. “Ik heb er dan ook nieuwe ideeën en projecten kunnen uitwerken op het vlak van werving en selectie, performance management, training en ontwikkeling, compensation & benefits en eHR. Speciale aandacht ging daarbij naar HR-marketing en sociale media”, zo blikt De Smedt terug. Bij Smals was hij ook nog verantwoordelijk voor HR-analytics en implementeerde hij ‘het nieuwe werken’. “Concreet betekende dit onder andere het introduceren van de ‘flex desk’,...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.