PROFIEL. Christophe Vanden Eede (ENGIE Group). Vele carrières in hetzelfde, grote huis

HR Square 159
Christophe Vanden Eede behaalde in 1999 een licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen en knoopte er meteen een opleiding General Management aan de Vlerick Business School aan vast. Zijn keuze voor rechtenstudies verraadde toen al dat hij een brede blik koestert. “Vooral de kandidaturen waren door de verscheidenheid aan vakken boeiend. Tijdens de licenties lag de focus naar mijn zin te eenzijdig op recht. Daarom dat ik onmiddellijk daarna General Management volgde – de ideale manier om van alle aspecten van bedrijfsvoering iets op te steken.” Marketing & Sales Zijn professionele loopbaan begon Vanden Eede in de energiesector in de nieuw opgerichte afdeling Marketing & Sales van Electrabel in het jaar 2000. De opdracht was duidelijk: de organisatie klaarstomen voor de liberalisering van de Belgische energiemarkt. “Electrabel was op zoek naar mensen met een andere mindset, medewerkers die in termen van klanten dachten en niet in leveringspunten.”Nadien werd...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.