Profiel: Cindy Maes (Egemin International). De praktische kant van verloning

HR Square 117
Cindy Maes (34) behaalde in 2006 een master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Ze specialiseerde zich in internationaal en Belgisch arbeidsrecht, alsook in sociale-zekerheidsrecht. In 2006 startte ze haar carrière als consultant bij Ernst & Young. Drie jaar later werd ze er senior consultant human capital. De voorbije vijf jaar spitste ze zich toe op grensoverschrijdende tewerkstelling en gaf ze advies over sociale zekerheid, immigratie, performantie en beloning van expatriates. Daarnaast heeft ze ervaring in het ontwikkelen en implementeren van remuneratiesystemen voor hogere kaderleden. Leerrijk India Begin 2011 trok Maes voor drie maanden naar India om deel te nemen aan het ‘short term assignment’-programma van Ernst & Young Delhi. “Daar heb ik me verdiept in de verdragen op het vlak van sociale zekerheid die India de voorbije jaren heeft afgesloten met verschillende Europese landen om de uitwisseling van werknemers te vergemakkelijken. Hierover heb ik een opleidingsprogramma ontwikkeld en...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.