Profiel: Cindy Maes (Egemin International). De praktische kant van verloning

HR Square 117
Cindy Maes (34) behaalde in 2006 een master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Ze specialiseerde zich in internationaal en Belgisch arbeidsrecht, alsook in sociale-zekerheidsrecht. In 2006 startte ze haar carrière als consultant bij Ernst & Young. Drie jaar later werd ze er senior consultant human capital. De voorbije vijf jaar spitste ze zich toe op grensoverschrijdende tewerkstelling en gaf ze advies over sociale zekerheid, immigratie, performantie en beloning van expatriates. Daarnaast heeft ze ervaring in het ontwikkelen en implementeren van remuneratiesystemen voor hogere kaderleden. Leerrijk India Begin 2011 trok Maes voor drie maanden naar India om deel te nemen aan het ‘short term assignment’-programma van Ernst & Young Delhi. “Daar heb ik me verdiept in de verdragen op het vlak van sociale zekerheid die India de voorbije jaren heeft afgesloten met verschillende Europese landen om de uitwisseling van werknemers te vergemakkelijken. Hierover heb ik een opleidingsprogramma ontwikkeld en...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.