Profiel: Een sterk HR-team

HR Square 127
Sinds april 2012 is Martine Brisse chief human resources officer bij KPN Group Belgium. Ze behaalde een master Economie aan de UCL en een executive master Management aan de Ecole de Commerce Solvay (ULB). Van 1992 tot 1996 was ze HR-directeur bij Vedior. Daarna ging ze aan de slag bij Leroy Merlin, ook als HR-directeur. Haar aandacht ging aanvankelijk naar het omvormen van Bricoman Hypermarkten tot LM hypermarkten. Naar Rusland In maart 2003 verhuisde Brisse naar Rusland, waar ze Leroy Merlin Russia opstartte. Ze was er verantwoordelijk voor de rekrutering, training en ontwikkeling van meer dan 2000 medewerkers. Ze introduceerde er een HR- en compensation & benefits-beleid op maat van het land. In juli 2006 keerde ze terug naar België en ging aan de slag als sales & operations manager bij Manpower Professional. In januari 2008 trok ze naar Delhaize Group, waar ze senior vice president human resources & organisation...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.