Profiel – Els Overbergh (Baloise Insurance) : Talent en engagement

HR Square 213 (november-december 2022)
Tekst: Hilde Vereecken Els Overbergh is de nieuwe Chief Human Resources Officer bij Baloise Insurance. Ze nam de fakkel over van Marc L’Ortye die deze zomer met pensioen ging. Als CHRO wordt ze verantwoordelijk voor het departement HR, Corporate Communicatie, Sustainability en Facility. Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen (UA, 1993) en een MBA Marketing (Vlerick Business School, 1994) was Els Overbergh de eerste jaren van haar carrière vooral werkzaam in marketing- en salesfuncties bij AB Inbev. Gaandeweg groeide haar voorkeur voor HR. “Tijdens loopbaangesprekken bij AB Inbev liet ik regelmatig vallen dat de functie van HR Business Partner me wel aansprak. In mijn functie als business manager werkte ik regelmatig samen met onze HR Business Partner. Het leek mij een interessante job omdat je ook nog met één been in de business staat. Ook al had ik geen HR-gerelateerde vooropleiding noch juridische kennis, toch is mijn opmerking niet in...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.