Profiel: Flor Boeckx (Nyrstar). “De Belgische vestiging mee op de kaart zetten”

HR Square 103
Flor Boeckx (52) werkte na zijn humaniora zo’n vier jaar voor Kredietbank. De zin om te studeren kwam echter al snel terug en in 1983 behaalde hij een bachelor Personeelsmanagement aan het Hoger Instituut der Kempen (HIK) in Geel, gevolgd door een postgraduaat Bedrijfseconomie aan de KU Leuven. Daarna startte hij zijn carrière bij Philips, waar hij diverse HR-professional- en HR-managementposities bekleedde over een periode van tien jaar. Hij was actief in de vestigingen van Turnhout en Dendermonde tot 1995. Van Philips naar Borealis Naast de drukke werkuren voltooide Boeckx ondertussen als werkstudent de opleiding master in de Organisatiesociologie aan de Universiteit Antwerpen. In 1995 maakte hij de overstap naar plastiekproducent Borealis. Hij werd er HR-manager Borealis Antwerpen. In 1997 en 1998 nam hij de functie van EMEA Human Resources Information Systems (HRIS) Projectmanager op en werkte hij in Noorwegen. In 2000 onderging Borealis een ingrijpende transformatie. Samen met DuPont...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.