Profiel Jef Volders (Cartamundi)

HR Square 190
Na het afronden van zijn bachelorstudie (Katholieke Hogeschool Kempen, 2003) en een eerste ervaring in het onderwijs, behaalde Jef Volders in 2008 zijn master in Sociale Pedagogiek aan de KU Leuven. Onmiddellijk na zijn studies kon hij zijn HR-loopbaan starten bij Accenture als analyst talent en organization performance. “Toch blijft mijn liefde voor het onderwijs groot. Ik haal enorm veel energie uit mensen helpen te groeien en zich te ontwikkelen. Maar een klaslokaal is iets te statisch voor mij”, vertelt Volders. “Ook vanuit HR kan je medewerkers ondersteunen en helpen groeien. Mijn interesse voor pedagogie en HR liggen dus in elkaars verlengde.” Al benadrukt hij dat hij vroeg of laat terugkeert naar de onderwijswereld. “Het zou mooi zijn mijn carrière af te sluiten als directeur van een middelbare school.” Walk the talk Bij Accenture werd Volders meteen in het diepe gegooid. “Daar heb ik geleerd wat hard werken is”, lacht...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.