Profiel. Joeri De Ren (Zorgbedrijf Antwerpen). Van productontwikkelaar tot HR

HR Square 207 (november-december 2021)
Begin juni werd Joeri De Ren HR Directeur van Zorgbedrijf Antwerpen. Dat wil echter niet zeggen dat hij Zorgbedrijf Antwerpen niet kent: hij is er al twaalf jaar lid van het directieteam. De Ren startte in juli 2009 als Directeur Veranderingsbeheer, Dienstencentra en Serviceflats om er in 2013 Directeur Klantendienst & Beleidsondersteunende Diensten te worden. Vervolgens was hij er Directeur Klantendienst & Groei, Directeur Facilities en Directeur Klantendienst, Verkoop en Groei. Een op het eerste gezicht vreemde keuze van de master communicatiewetenschappen (Universiteit Antwerpen). “Een reactie die ik al vaker kreeg”, lacht De Ren. “Maar zelf vind ik dit geen bizarre carrièreswitch. Rond mijn dertigste wilde ik al eens een switch maken naar HR, maar mijn echtgenote kampte met gezondheidsproblemen en daarom heb ik gedurende een tijdje mijn carrière op pauze gezet om voor haar en de kinderen te zorgen.” Hij vervolgt: “Een rode draad doorheen mijn loopbaan is dat...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.