Profiel. Johan Browaeys (C-Mac). HR als brug tussen directie en werkvloer

HR Square 181
Johan Browaeys (55) studeerde af als Maatschappelijk Werker aan de Artevelde Hogeschool Gent. Hij startte in 1984 zijn professionele carrière bij de VDAB als arbeidsbemiddelaar. Vijf jaar later maakte hij de overstap naar t-interim, een onderdeel van t-groep, als officemanager in Aalst. Vervolgens klom hij op tot districtsverantwoordelijke en commercieel verantwoordelijke voor Oost- en West-Vlaanderen. Van baksteen tot ‘het nieuwe werken’ In het najaar van 2002 ging Browaeys aan de slag bij de Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen als directeur regio Vlaamse Ardennen. Een functie die hij combineerde met die van manager Arbeidsmarkt-Onderwijs en manager Back Office. Kort nadien versmolten de Vlaamse Kamers van Koophandel met het Vlaams Economisch Verbond (VEV) tot Voka. “De focus lag daarbij zowel op schaalvergroting als op nabijheid. Schaalvergroting door een Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen te vormen, zonder het lokale uit het oog te verliezen door ook een sterk regionaal netwerk uit te bouwen. En daar...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.