Profiel. Joris Vandersteene (VBO). Eén aanspreekpunt voor verschillende HR-initiatieven

HR Square 183
In 2000 startte Joris Vandersteene zijn professionele loopbaan bij Momentum Services, de onderneming die op de Eurostar instaat voor de customer service. Hij was er verantwoordelijk voor training en development en de laatste twee jaar voor operations. Toen hij in 2007 overstapte naar Accent Languages – en in 2012 mee ATOLO opstartte – zette hij de stap van klant naar leverancier van opleidingsoplossingen. “Ik was toen al lid van het VOV, een erg actief lid zelfs. Ik was ook trekker van twee van hun lerende netwerken.” Geen wonder dus dat hij de kans om er directeur te worden met twee handen greep.Toen hij in 2016 de leiding van de vzw overnam, was er geen gebrek aan uitdagingen. “Ik ben daar in september begonnen en er waren meteen al een aantal projecten die afgerond moesten zijn in het najaar”, herinnert hij zich. “Er waren ook wel wat uitdagingen op het vlak...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.