PROFIEL. Joris Vandersteene (VOV lerend netwerk)

HR Square 162
De business en de lerende nauwer betrekken bij het netwerk Joris Vandersteene is sinds begin september de nieuwe directeur van VOV lerend netwerk, de beroepsvereniging voor opleidings- en ontwikkelingsprofessionals. Joris Vandersteene (37) noemt zichzelf een selfmade professional. Zijn eerste carrièrestappen zette hij in een internationale hospitality-cateringomgeving als supervisor bij Momentum Services, dat instaat voor de klantenservice op de Eurostar-treinen van en naar Londen. Al snel werd hij ook ingeschakeld voor het opleiden van nieuwe collega’s. Drie jaar later, in 2003, werd Vandersteene Quality & Safety Coordinator voor België en Frankrijk en leidde hij een team van interne auditors. Ook voedselveiligheid en welzijn behoorden tot zijn verantwoordelijkheden. Vervolgens was hij gedurende twee jaar Duty On Board Services Manager. Opleiding als rode draad In 2007 stapte Vandersteene over naar de opleidingswereld en werd hij operations manager en managing partner bij Atolo, een Brussels bureau dat zich toespitst op communicatietraining, taaltraining en vertalingen....

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.