Profiel. Kristof Van den Elsen (SGS Belgium). Een klantgericht klimaat uitbouwen

HR Square 183
Kristof Van den Elsen (37) behaalde een bachelor Maatschappelijk Assistent (optie Personeelswerk) aan de Hogeschool Gent. Later kwamen er een Compensation & Benefits Opleiding (Vlerick Business School) en International MBA bij. Zijn carrière stak in 1999 van wal bij Defensie en daar is ook zijn interesse voor HR en dan vooral voor hoe mensen motiveren ontstaan. “Bij Defensie, maar ook later, viel op dat mensen enthousiasmeren belangrijker is dan hiërarchie. Het is fascinerend te zien hoe je mensen kan motiveren om zich in te zetten voor een hoger doel.”In 2004 maakte hij de overstap naar Suez Energy International als HR-officer, waar hij twee jaar later international comp&ben-specialist werd. In 2009 groeide hij door tot VP Human Resources, Logistics & Real Estate bij GDF Suez Energy Europe & International. Eind 2011 werd hij comp&ben-manager op het Brusselse hoofdkantoor van GDF Suez. Adviesrol In 2013 werd Van den Elsen comp&ben-manager bij Eternit....

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.