PROFIEL. Lien De Cnop (Gates Corporation): Liefde voor compensation & benefits

HR Square 172
Begin mei startte Lien De Cnop als Compensation & Benefits Manager EMEA bij Gates Corporation, een fabrikant van hightech rubberriemen en -slangen. Na meer dan 10 jaar dienst bij chocoladegigant Barry Callebaut was het tijd voor een nieuwe uitdaging in een totaal andere sector. Lien De Cnop (42) behaalde een licentiaat Psychologie (optie Bedrijfspsychologie) aan de Universiteit Gent in 1998. Haar eerste carrièrestappen zette ze tussen 1998 en 2005 bij IT-multinational IBM als consultant/projectmanager. Ze stond in voor de implementaties van de HR- en payrollsoftware HR Access en voor optimalisatietrajecten. Nadien was ze nagenoeg een jaar aan de slag als consultant bij HR-dienstverlener SD Worx, waar ze eveneens zorgde voor optimalisatietrajecten bij klanten.“Eigenlijk wilde ik de consultancysector verlaten, maar ik ben dan toch opnieuw aan de slag gegaan in die hoedanigheid bij SD Worx. Maar al snel botste ik op een vacature bij Barry Callebaut”, vertelt De Cnop. Daar wenkte...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.