Profiel. Maarten Jacobs (Capgemini Belgium). Een passie voor technologie en HRM

HR Square 197
Aanvankelijk zag Maarten Jacobs wel toekomst in het onderwijs en volgde hij een opleiding tot regent aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Nog tijdens zijn opleiding kreeg zijn belangstelling voor IT echter de bovenhand. “Tijdens mijn laatste stage besefte ik dat het onderwijs niet mijn biotoop was. Je kan er moeilijk buiten de lijntjes kleuren. Terwijl IT een van de domeinen is waar ‘out of box’ denken nodig is. Bovendien was ik als kind al gefascineerd door alles wat met computers te maken had”, vertelt Jacobs. De eerste jaren werkte hij voor een opleidingsbureau gespecialiseerd in communicatietrainingen. “Ik ben er gestart in een commercieel ondersteunende rol, maar na verloop van tijd werd ik ook ingeschakeld voor het geven van workshops.” Commerciële functie in combinatie met HR Begin 2008 kwam Jacobs bij IT-dienstverlener Cheops Technology terecht als Account Manager Consultancy. Zijn taak was de consultancypoot van het bedrijf verder uitbouwen. Hij combineerde...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.