Profiel: Philip Beyers (Pearle Belgium). People manager op alle fronten

HR Square 113
Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven startte Philip Beyers in 1993 zijn carrière bij Carrefour. Hij zette er zijn eerste professionele stappen als zaakvoerder van verschillende Super en Maxi GB’s. “Als zaakvoerder lag de focus op het realiseren van productiviteitsverbeteringen, steeds in nauw overleg met de medewerkers, waardoor de motivatie toenam, het ziekteverzuim daalde en de productiviteit spectaculair steeg”, blikt Beyers terug. In 2000 promoveerde hij tot marketingverantwoordelijke voor de categorie huishouden en witgoed bij Carrefour. Vervolgens was hij project user manager voor de implementatie van SAP. Tussen 2004 en 2008 was hij er groepsmanager voor diverse productlijnen. Potentieel erkennen In 2008 maakte Beyers de overstap naar Galaria Inno als store & project manager. Hij was er onder meer verantwoordelijk voor het realiseren van een besparingsplan en het ‘store classification’-project. Aan de hand van zes domeinen wilde het project bepalen hoe de ideale winkel er dient...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.