Profiel. Roel Dumont (Cofinimmo). HR voor altijd

HR Square 206 (september-oktober 2021)
Roel Dumont startte zijn loopbaan in de zomer van 1997 bij IT-projectmanager Cipal Schaubroeck als bedrijfsjurist. “Ik heb voor rechten gekozen als opleiding, omdat ik als jonge snaak nog niet goed wist welke richting ik uitwilde. Rechten leek me een goede basisopleiding. Al wist ik wel dat ik het bedrijfsleven in wilde en niet aan de balie wilde werken”, vertelt Dumont. In zijn laatste jaar als rechtenstudent kon hij aan de slag als jobstudent bij toen nog Cipal. “Ik mocht er een tevredenheidsonderzoek uitvoeren en de resultaten ervan presenteren aan de raad van bestuur. Uiteindelijk mondde dat uit in een jobaanbod. Ik kon er proeven van verschillende functies.” Hij startte er als bedrijfsjurist om een jaar later, als rechterhand van de CFO, projectmanagement te doen. Nog een jaar later organiseerde hij consultancy rond de ‘krachtlijnen Kelchtermans’ die het HR-beleid in de publieke sector moesten moderniseren. Generalistische functie Na deze eerste...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.