Profiel. Samuel De Potter (Beaulieu International Group). Stroomlijnen van HR-processen

HR Square 203 (maart-april 2021)
Samuel De Potter is master in de Arbeidspsychologie (Universiteit Gent, 1999) en begon als rekruteringsconsultant bij SD Worx. In 2001 werd hij Principal Consultant bij Cubiks. Als jonge HR-consultant kreeg hij er de kans om voor internationale klanten te werken. Zo pendelde hij gedurende ruim vijf jaar tussen Brussel en Kuala Lumpur, Maleisië. Daarnaast had hij ook opdrachten in het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. “De ervaring die ik er toen heb opgedaan, draag ik nog altijd mee”, zegt hij. “Ik heb er de kans gekregen om kennis te maken met een brede waaier van organisaties. Het is zeer leerrijk te zien hoe organisaties uit verschillende continenten en sectoren zich organiseren. Hoe ze met hun medewerkers omgaan en welke HR-systemen ze gebruiken.” Toch voegt hij eraan toe dat het vele reizen snel zijn charme verliest. “Het klinkt mooi om te kunnen vertellen dat je in de Petronas Twin Towers (Kuala...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.