Profiel. Siska D’hoore (Nationale Bank van België). De Nationale Bank positioneren als een aantrekkelijke werkgever

HR Square 179
Siska D’hoore (39) behaalde een master burgerlijk ingenieur Elektronica (2001) en een master in Industrial Management (2002) aan de KU Leuven. In 2009 volgde ze ook een International MBA aan de Vlerick Business School. Haar carrière startte als consultant bij IT-bedrijf Getronics, waar ze begon als presales-consultant en later manager IT-Business Consulting & PMO werd (verantwoordelijk voor zo’n 20 consultants en projectmanagers). In 2012 werd ze directeur van de nieuwe afdeling Business Transformation. Ingenieur wordt HR Director In 2013 koos D’hoore resoluut voor HR en werd ze Director Human Resources voor België en Nederland, maar al snel kwamen daar ook Frankrijk en Luxemburg bij. Een vreemde carrièrewending voor een burgerlijk ingenieur? “Misschien, maar in mijn vorige functies kwam ik vaak in aanraking met HR-gerelateerde onderwerpen. De consultingafdeling fungeerde als proeftuin voor nieuwe HR-projecten. Samen met de HR-businesspartner hebben we er diverse nieuwigheden geïntroduceerd, onder andere rond talentmanagement. Door die nauwe...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.