Profiel. Siska D’hoore (Nationale Bank van België). De Nationale Bank positioneren als een aantrekkelijke werkgever

HR Square 179
Siska D’hoore (39) behaalde een master burgerlijk ingenieur Elektronica (2001) en een master in Industrial Management (2002) aan de KU Leuven. In 2009 volgde ze ook een International MBA aan de Vlerick Business School. Haar carrière startte als consultant bij IT-bedrijf Getronics, waar ze begon als presales-consultant en later manager IT-Business Consulting & PMO werd (verantwoordelijk voor zo’n 20 consultants en projectmanagers). In 2012 werd ze directeur van de nieuwe afdeling Business Transformation. Ingenieur wordt HR Director In 2013 koos D’hoore resoluut voor HR en werd ze Director Human Resources voor België en Nederland, maar al snel kwamen daar ook Frankrijk en Luxemburg bij. Een vreemde carrièrewending voor een burgerlijk ingenieur? “Misschien, maar in mijn vorige functies kwam ik vaak in aanraking met HR-gerelateerde onderwerpen. De consultingafdeling fungeerde als proeftuin voor nieuwe HR-projecten. Samen met de HR-businesspartner hebben we er diverse nieuwigheden geïntroduceerd, onder andere rond talentmanagement. Door die nauwe...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.