Profiel: Sonia Frey (De Lijn). “Contact met de werkvloer”

HR Square 122
Sonia Frey (41) studeerde in 1993 af aan de VUB als master in de Psychologie. “Mijn carrière is een combinatie van bewuste keuzes, toeval en geluk”, zegt Frey. Dat geluk begon al tijdens haar studententijd. “Ik solliciteerde voor een stage bij Staff Selection & Services en kreeg een job aangeboden. Een kans die ik met beide handen heb aangenomen, want begin jaren negentig was het niet gemakkelijk om als psychologe een job te vinden.” In januari 1995 stapte ze over naar Unilever Belgium als recruitment & selection consultant. “Aanvankelijk was ik niet weerhouden wegens gebrek aan ervaring, maar enkele maanden later kreeg ik een telefoontje of ik opnieuw wilde solliciteren voor de functie.” Van werving naar talentmanagement Na vijf jaar rekrutering en selectie wilde Frey de richting inslaan van opleiding en ontwikkeling. Zo belandde ze in augustus 1998 als change management consultant bij verzekeraar AGF Belgium, toen net overgenomen door...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

  • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
  • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.