Profiel. Stéphane De Schryver (Henkel). Tussen Londen en Brussel

HR Square 137
Stéphane De Schryver (43) ging al meteen na zijn studies Handelswetenschappen aan de slag bij Henkel. Hij startte er met een tijdelijk contract op de inkoopafdeling. Vervolgens stapte hij over naar het departement voor kwaliteitsbeheer en proces- en projectmanagement. Van daaruit raakte hij betrokken bij de communicatieactiviteiten en werd hij benoemd tot hoofd Corporate Communications Benelux en later ook tot adjunct-hoofd Corporate Communications EMEA. Hij heeft toen ook een belangrijke rol gespeeld in de PMO, verantwoordelijk voor de wereldwijde acquisitie van de activiteiten van National Starch in 2008, één van de grootste acquisities in de geschiedenis van Henkel. Dat was op het hoofdkwartier van Henkel in Düsseldorf (Duitsland). “Dat is het voordeel van werken bij een grote multinational. Ik heb de kans gekregen om aan veel interessante projecten mee te werken”, commentarieert De Schryver.  Trendsetter Londen  In 2009 maakte De Schryver de overstap naar HR. Hij werd benoemd tot HR-director...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.