Profiel. Valerie Thoen (Kinepolis Group) – Van non-profit naar een beursgenoteerd bedrijf

HR Square 164
Valerie Thoen is op 22 augustus gestart als Human Capital Manager bij Kinepolis Group, waar ze een talentbeleid zal uitbouwen over de landen heen. Valerie Thoen (43) studeerde in 1996 af als master Internationale Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Gent en behaalde in 2004 een executive master Human Resources Management aan de Vlerick Business School. In 1999 deed ze haar eerste ervaring op in de HR-wereld en ging ze aan de slag als HR-consultant bij SD Worx. Een viertal jaar later, in 2003, stapte ze over naar Partena Ziekenfonds & Partners om er HR-manager te worden. Ze was er ook lid van het directiecomité. De focus lag op organisatieontwikkeling, changeprojecten en de sterke groei van het personeelsbestand. Overstap naar de non-profitsector In 2012 maakte Thoen de overstap naar de non-profitsector. Ze werd HR-directeur van het maatwerkbedrijf Flexpack en van Flegado, een zorgvoorziening voor volwassenen met een beperking. Het maatwerkbedrijf uit...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.