Profiel. Valérie Verwilghen (TUC RAIL). “Ik wil medewerkers gelukkig maken”

HR Square 200
Valérie Verwilghen is Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur (KU Leuven, 1996) en startte haar loopbaan als technisch ingenieur bij Smet Group, een familiebedrijf gespecialiseerd in ondergrondse technieken. Daar leert ze haar huidige werkgever, TUC RAIL, kennen. In de zomer van 1998 ging ze een eerste keer aan de slag bij TUC RAIL. Het bedrijf werd in 1992 opgericht om het hogesnelheidslijn project (HST-project) in België te realiseren. Ze startte er als werfleider en groeide redelijk snel door tot leidend ambtenaar. “Als leidend ambtenaar was ik verantwoordelijk voor werven in opdracht van de bouwheer Infrabel. Toen in 2003 de hogesnelheidslijnen in dienst genomen werden en er zich niet onmiddellijk nieuwe projecten aandienden, ben ik op zoek gegaan naar een andere job”, vertelt Verwilghen. Terug naar TUC RAIL Zo komt ze in juli 2003 bij het Agentschap Wegen & Verkeer terecht als dienstkringingenieur. “De Vlaamse overheid maakte een onderscheid tussen burgerlijk en industrieel ingenieurs...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.