Profiel. Veerle Verspille (Mediagenix). Naar een wendbare en veerkrachtige organisatie

HR Square 184
  Veerle Verspille, juriste van opleiding (UGent), startte haar loopbaan in 1998 bij PricewaterhouseCoopers (PwC) als tax consultant. Vier jaar later stapte ze over naar de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Verspille begon er als medewerker op de studiedienst. De voorbije zes jaar begeleidde ze als Director Change & Internal Communication verschillende strategische, HR- en business-transformatieprogramma’s, zoals het invoeren van ‘het nieuwe werken’ en de integratie van de Landsbond van Onafhankelijke Ziekenfondsen en het IT-bedrijf M-team. Van 2008 tot maart 2018 was Verspille ook managing director van Dunepanne in De Haan, het hersteloord van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, dat sinds april 2018 uitgebaat wordt door Zorggroep Eclips. Verspille heeft er nog een mandaat als extern bestuurder. Nieuwe uitdaging “Na het afronden van verschillende transformatieprogramma’s had ik het gevoel niet veel meer te kunnen bijleren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een ‘organisational change’-functie waarbij je van binnenuit een organisatie mee kan uitbouwen en...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.