Quoi Leroy? De creatieve collega’s

HR Square 111
Talententool Het is niet evident om in een grote organisatie verborgen competenties en talenten te identificeren. Medewerkers moeten beschikken over een instrument om hun talenten zelf zichtbaar te maken en te gebruiken. Zo krijgen ze de kans hun takenpakket te verruimen, te verdiepen, om zich te ontwikkelen. Dat resulteert in een hogere klantentevredenheid en minder personeelsverloop. Bovendien doet de VDAB regelmatig een beroep op collega’s die willen meewerken als moderator, fotograaf, model, cursusontwikkelaar, lesgever,… De Talententool wil dan ook vraag en aanbod binnen de VDAB bij elkaar brengen. Het is een op maat gemaakte virtuele talentendatabank op intranet, gevoed door de medewerkers. Wie op zoek is naar een specifiek talentprofiel, kan via de Talententool een zoekertje plaatsen. VONK-spiegel De VONK-spiegel is een divers samengestelde groep van medewerkers die het directiecomité van de VDAB een spiegel voorhouden en vanuit hun talenten hun mening geven over de wijze waarop het directiecomité invulling...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.