Quoi Leroy? In de wachtkamer

HR Square 106
Afleiding zoeken bij de andere wachtkamergenoten is niet echt een optie, want ook zij schuiven ongemakkelijk over hun stoel heen en weer, met een voortdurende blik op de veel te langzaam voortschrijdende klok en op de verlossende deur die eindeloos lang gesloten blijft. Veel conversatie met de andere wachtenden is er dus niet. Verkwikking vinden in de wachtkamerliteratuur is evenmin een uitnodigende bezigheid. Gedateerde tijdschriften, pulpbladen, een gamma aan roddelbladen of onverstaanbare technisch beladen literatuur – je verliest er elke zin om te lezen of te leren. Ongezonde omgeving De wachtkamer is dus in mijn ogen een bij uitstek ongezonde omgeving. Het wachten maakt je ziek. Het besmettingsgevaar is groter binnen de wachtkamer dan erbuiten. Wachten is geen aangename activiteit, ook niet op de luchthaven, in een station, in de file, aan de kassa, bij de kapper of de notaris. Helaas is de arbeidsmarkt ook voor duizenden werkzoekenden een wachtkamer....

In de kijker

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.