Quoi Leroy: K3

HR Square 210 (mei-juni 2022)
Zoals bij vele ‘bompa’s’ zorgen mijn kleindochters ervoor dat ik me het K3-repertoire eigen heb moeten maken. Vooral mijn jongste kleindochter, Ari, is een echte K3-aanhangster. Ze zingt mee met de liedjes, danst erop, draagt een K3-pyjama en kijkt naar de K3-video’s. Gelukkig zie ik bij mijn andere kleindochters dat dit een voorbijgaande fase is en dat ze al vlug overschakelen op de betere eigentijdse muziek van Dua Lipa, Angèle, Billie Eilish, Stromae en andere. Toch heeft inmiddels de tijd zijn werk gedaan en zit het K3-repertoire vast in mijn hoofd… Maar ook op de arbeidsmarkt moeten we ons een K3-repertoire eigen maken en dat niet alleen gedurende één levensfase maar wel doorheen onze levensloopbaan. Ik heb het dan niet over de K3 van Oya Lélé, Mamasé, Oma’s aan de top, Tienduizend luchtballonnen, Tele Romeo of Alle kleuren van de regenboog maar wel over de drie K’s die symbool staan...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.