Quoi Leroy? Keukenrebel of chef-kok?

HR Square 72
In één ruk door trekt de man de expertise van de instructeurs in twijfel. Het stoot me tegen de borst dat de kwaliteit en arbeidsmarktcompatibiliteit van onze cursussen rücksichtlos onderuit gehaald wordt, dat van onze cursisten een bijna karikaturaal beeld opgehangen wordt en dat onze toegewijde instructeurs hier nogal gratuit gebruskeerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat ons aanbod nuttig en noodzakelijk is, net zoals ik ervan overtuigd ben dat de Vlaamse chef zich vergist in onze motieven en objectieven bij het organiseren van (horeca)opleidingen. Niet alleen drie sterren In het licht van de snelle verschuivingen in arbeidsvraag én arbeidsaanbod moeten we ernaar streven om meer mensen aan het werk te krijgen. We moeten alle talent de ruimte bieden om zich te ontplooien. De duizenden vacatures die zelfs in crisistijd nog openstaan in de horeca, vormen slechts een voorproefje van wat er ons boven het hoofd hangt: een structureel tekort...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.