Quoi Leroy? Keukenrebel of chef-kok?

HR Square 72
In één ruk door trekt de man de expertise van de instructeurs in twijfel. Het stoot me tegen de borst dat de kwaliteit en arbeidsmarktcompatibiliteit van onze cursussen rücksichtlos onderuit gehaald wordt, dat van onze cursisten een bijna karikaturaal beeld opgehangen wordt en dat onze toegewijde instructeurs hier nogal gratuit gebruskeerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat ons aanbod nuttig en noodzakelijk is, net zoals ik ervan overtuigd ben dat de Vlaamse chef zich vergist in onze motieven en objectieven bij het organiseren van (horeca)opleidingen. Niet alleen drie sterren In het licht van de snelle verschuivingen in arbeidsvraag én arbeidsaanbod moeten we ernaar streven om meer mensen aan het werk te krijgen. We moeten alle talent de ruimte bieden om zich te ontplooien. De duizenden vacatures die zelfs in crisistijd nog openstaan in de horeca, vormen slechts een voorproefje van wat er ons boven het hoofd hangt: een structureel tekort...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.