Quoi Leroy? So long, Marianne

HR Square 195
  Vier, vijf jaar geleden was het immers slecht gesteld met de Europese arbeidsmarkt, voornamelijk door de vergrijzing, de hoge jeugdwerkloosheid en de verspilling van talent en competenties. Het was nu of nooit om de ambitieuze EU 2020-strategie te realiseren met jouw departement in de hoofdrol. Al stond je niet alleen. Wij, de publieke arbeidsbemiddelingsdiensten, waren bereid je een flinke hand toe te steken. Je hebt ons niet ontgoocheld. De afgelopen vier jaar heb ik verschillende hoopvolle signalen van je opgevangen. Hoe je de rol van de PES (Public Employment Services) beschrijft in de Europese Pijler van Sociale Rechten. Als PES willen we door onze stakeholders (werkzoekenden, werkenden, werkgevers, partners) gezien worden als een essentiële dienst op de arbeidsmarkt. Een dienst die uitblinkt door deskundigheid, betrouwbaarheid, wendbaarheid en verantwoordelijkheid. Die ambitie, die uitdaging van de Europese Pijler van Sociale Rechten ligt nu bij ons. Tegelijkertijd zagen we de jongste jaren...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.