Quoi Leroy? So long, Marianne

HR Square 195
  Vier, vijf jaar geleden was het immers slecht gesteld met de Europese arbeidsmarkt, voornamelijk door de vergrijzing, de hoge jeugdwerkloosheid en de verspilling van talent en competenties. Het was nu of nooit om de ambitieuze EU 2020-strategie te realiseren met jouw departement in de hoofdrol. Al stond je niet alleen. Wij, de publieke arbeidsbemiddelingsdiensten, waren bereid je een flinke hand toe te steken. Je hebt ons niet ontgoocheld. De afgelopen vier jaar heb ik verschillende hoopvolle signalen van je opgevangen. Hoe je de rol van de PES (Public Employment Services) beschrijft in de Europese Pijler van Sociale Rechten. Als PES willen we door onze stakeholders (werkzoekenden, werkenden, werkgevers, partners) gezien worden als een essentiële dienst op de arbeidsmarkt. Een dienst die uitblinkt door deskundigheid, betrouwbaarheid, wendbaarheid en verantwoordelijkheid. Die ambitie, die uitdaging van de Europese Pijler van Sociale Rechten ligt nu bij ons. Tegelijkertijd zagen we de jongste jaren...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.