Quoy Leroy. Sprongkracht

HR Square 204 (mei-juni 2021)
  Maar kijk nu! We zijn snel overgeschakeld op thuis- en telewerken in de beroepswereld, met een agenda volgepland met Teams- en Zoommeetings. Universiteiten en hogescholen switchten massaal naar online-cursussen. Leerkrachten ontwikkelden hun digitale skills om hun lessenpakket via de pc te kunnen aanbieden. Thuis kunnen we met onze muntjes verschillende kleine torens van Pisa bouwen omdat onze bakker, slager en kruidenier om de hoek enkel nog online betalingen accepteren. Restaurants zijn vrij vlug hun menu’s online gaan afficheren via take away’s. ‘Winkelhieren’ heeft plaats gemaakt voor wereldwijdweb(s)hoppen en een toenemende vloot van koerierdiensten. Grootouders leerden beeldbellen en videochatten om contact te kunnen blijven houden met kinderen en kleinkinderen. Zorg-op-afstand kreeg een sterke impuls. Overheidsorganisaties schakelden over naar een digital only-dienstverlening en het e-sporten deed zijn intrede in het wielrennen, het roeien, het lopen... Kortom, de coronacrisis zorgde ervoor dat het digitale doordrong in alle domeinen van ons leven. Toch...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.