Resources – Dossier Contingent Workforce. De flexibele schil bij Switch. “Er woedt ook een oorlog om het flexibele talent”

HR Square 184
Met freelancers samenwerken om een contingent workforce uit te bouwen, en pieken en dalen op te vangen? Neen, Carl Praet, HR-directeur bij Switch, blijft liefst weg uit dat juridische kluwen. Studenten en flexi-jobbers bieden een goed alternatief, zegt hij tijdens een interview in de winkel in het Waasland Shopping Center.Switch, erkend als Apple Premium Reseller, biedt producten, services (zoals herstellingen) en oplossingen van Apple aan op de Belgische markt. De onderneming nam enkele jaren geleden concurrent Easy-M over en heeft nu 28 winkels in België. Daarnaast is er ook een eigen webshop. Voor de B2B-activiteiten zijn er de accountmanagers, maar ook de medewerkers in de winkels die zelfstandigen en bedrijfsleiders verder helpen. Tot slot is er ook het onderwijs als verkoopkanaal, waar zeven Switch-medewerkers aan de slag zijn in hogescholen, middelbare scholen en het basisonderwijs – de iPad in de klas, weet u wel.In vele winkels bevindt zich naast de...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.