Resources – Dossier Gamification / Serious Games

HR Square 189
De ene klant vraagt via Facebook hoe hij zijn abonnementsformule kan aanpassen.Ondertussen vraagt een andere klant via e-mail meer informatie over het aankopen vaneen nieuwe smartphone in combinatie met een abonnement. Op Twitter klaagt ophetzelfde moment nog een andere klant dat het toch wel zeer lang duurt alvorens hijiemand van de klantendienst aan de lijn krijgt. Via een spelsimulatie lerencontactcentermedewerkers hoe ze daar het beste op reageren.De tijd dat klantendiensten enkel telefonisch bereikbaar waren, is al lang voorbij. In hetdigitale tijdperk worden contactcentermedewerkers ook aangesproken via Facebook, Twitterof andere chatkanalen, bovenop e-mails en telefoons die uiteraard ook nog steeds gebruiktworden. “Medewerkers moeten dus pijlsnel kunnen reageren met respect voor de specifiekecommunicatievoorschriften van elk kanaal. Daarbij komt nog dat contactcentermedewerkersvia verschillende sociale mediakanalen tegelijk gecontacteerd worden. Bovendien is dezichtbaarheid van bedrijven op sociale media groot, waardoor een correct en veelal snelantwoord steeds belangrijker wordt. Negatieve reacties van klanten gaan immers zeer...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.