Rondetafelgesprek HR Tech. “Door te digitaliseren, kunnen we er meer voor de medewerkers zijn”

HR Square 201
Volgens een recente telling van het kenniscentrum HR Tech Valley telt ons land al meer dan 200 aanbieders van HR-software. Een groot deel daarvan is toegespitst op het efficiënter maken van het rekrutering- en selectieproces en het verbeteren van de ervaring van de kandidaat. Ook personeelsplanning, loonadministratie, people analytics, verwelkoming van nieuwkomers, talentontwikkeling, prestatiemanagement, welzijnsbeleid en cultuurtransformatie zijn thema’s die op de radar van de HR-technologieontwikkelaars staan.Dat het gigantische aanbod het voor veel HR-verantwoordelijken moeilijk maakt om het bos door de bomen te zien, was wat HR-professor Koen Dewettinck (Vlerick Business School) drie jaar geleden al concludeerde na een korte rondvraag bij de leden van het Centre for Excellence in Strategic Talent Management. Liefst 86 procent van de deelnemers aan de enquête gaf aan geïnteresseerd te zijn in de mogelijkheden van apps voor HR-toepassingen; 33 procent maakte er nog geen gebruik van. “Velen voelen een nood, maar hebben nog koudwatervrees”,...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.