Rondetafelgesprek HR Tech. “Door te digitaliseren, kunnen we er meer voor de medewerkers zijn”

HR Square 201
Volgens een recente telling van het kenniscentrum HR Tech Valley telt ons land al meer dan 200 aanbieders van HR-software. Een groot deel daarvan is toegespitst op het efficiënter maken van het rekrutering- en selectieproces en het verbeteren van de ervaring van de kandidaat. Ook personeelsplanning, loonadministratie, people analytics, verwelkoming van nieuwkomers, talentontwikkeling, prestatiemanagement, welzijnsbeleid en cultuurtransformatie zijn thema’s die op de radar van de HR-technologieontwikkelaars staan.Dat het gigantische aanbod het voor veel HR-verantwoordelijken moeilijk maakt om het bos door de bomen te zien, was wat HR-professor Koen Dewettinck (Vlerick Business School) drie jaar geleden al concludeerde na een korte rondvraag bij de leden van het Centre for Excellence in Strategic Talent Management. Liefst 86 procent van de deelnemers aan de enquête gaf aan geïnteresseerd te zijn in de mogelijkheden van apps voor HR-toepassingen; 33 procent maakte er nog geen gebruik van. “Velen voelen een nood, maar hebben nog koudwatervrees”,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.