Sandra Wilikens (BNP Paribas Fortis): “De sociale partners denken mee met ons”

HR Square 198
“We hebben allemaal een snelcursus in digitaal samenwerken gekregen”, zegt Sandra Wilikens, Head of HR en CSR bij BNP Paribas Fortis. Midden de coronacrisis maakt ze toch even tijd om, met groot respect voor de regels omtrent social distancing, uitleg te geven over hoe de bank gezondheid van medewerkers combineert met de continuïteit van de business. Maar we kijken ook voorbij het virus en gaan in op de impact van digitalisering, het belang van leren en ontwikkelen en de manier waarop de bank samenwerkt met sociale partners. Sandra Wilikens is sinds november 2018 Head of HR en CSR bij BNP Paribas Fortis, de grootste van de Belgische grootbanken, met 11.663 vte's in dienst in 2019. De medewerkers van de bank vinden we in het kantorennet, maar ook verspreid over een aantal regionale hoofdkantoren. In het centrum van Brussel bouwt de bank een gloednieuw hoofdkantoor waar de mensen uit de verschillende...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.