Silvia Brouwers (Matexi): “Slimmer werken, niet harder”

HR Square 210 (mei-juni 2022)
Silvia Brouwers is sinds begin dit jaar Chief People & Technology Officer bij buurtontwikkelaar Matexi. In deze rol focust ze op het verder uitbouwen van Matexi als een moderne en leuke werkplek. Silvia Brouwers heeft een master in de Filosofie en een master in de Economische Wetenschappen, beide behaald aan de KU Leuven. In de loop van haar carrière volgde ze nog diverse opleidingen op het gebied van leadership, change management en finance. Na haar studies startte ze in september 2001 als Operations Managers bij Euroclear, een van de grootste afwikkelaars van effectentransacties. Ruim zeven jaar later werd ze Manager – Lean Transformation Lead bij Euroclear Bank. “Ik heb een atypische achtergrond om nu een HR-functie op te nemen”, erkent Brouwers. “De voorbije twintig jaar was ik actief in de financiële sector. Daar wisselde ik leiderschapsfuncties af met het begeleiden van transformatietrajecten of soms een combinatie van de twee. Tijdens...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.