Special: Creatief werven. Elia kent het belang van naamsbekendheid. De 4 kenmerken van dynamisch campagne voeren

HR Square 56
Elia, pas in 2001 opgericht bij de liberalisering van de elektriciteitsmarkt, telt zo’n 1250 personeelsleden. Claire Tomasina, verantwoordelijke selectie en rekrutering, vertelt: “Vier op de tien medewerkers zijn begonnen na 28 juni 2001, de dag waarop Elia werd opgericht. Elia heeft dus als jonge onderneming heel wat nieuwe medewerkers moeten aanwerven. Ook vandaag zijn we steeds op zoek naar nieuw talent.” 1. Garantie op opleiding Cruciaal om het jobaanbod aantrekkelijk te houden, is de garantie op opleiding, zowel voor pas afgestudeerden als voor meer ervaren personen. “Opleiding krijgt voorrang”, stelt Tomasina. “Ons Education Center in Schaarbeek is een parel op het gebied van technische opleidingen. Het is een volledig opleidingscentrum met een echt onderstation, maar dan wel niet onder spanning. De cursisten kunnen er veilig oefenen. Het centrum breidt zijn waaier aan opleidingen voortdurend uit.” Elia biedt ook gedragsgerichte opleidingen aan. Tomasina: “Pas afgestudeerde ingenieurs of personen die minder dan...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.