Special HRM en veiligheid: HRM en veiligheid: een bewogen huwelijk

HR Square 71
Er werd uitvoerig ingegaan op vragen als: □ Welke positieve rol kunt u op veiligheidsvlak spelen? □ Hoe werkt u samen met de dienst Veiligheid en andere diensten? □ Welke sociaaljuridische aspecten moet u in het oog houden? □ Hoe zit het met uw persoonlijke aansprakelijkheid? □ Wat valt er te leren bij bedrijven waar veiligheid hoog op de agenda staat? In deze (uitneembare) Special vatten we een aantal lezingen samen en gaan we nader in op nuttige, meteen bruikbare informatie en praktijkvoorbeelden. In latere nummers van HR Square komen we op enkele andere sessies terug. We vullen ze aan met nog meer aspecten uit het brede werkterrein van veiligheid en gezondheid op het werk. ■ Prijs ‘Gezondheid en onderneming 2009’ De Europese Club voor de Gezondheid (Belgische afdeling van de Europese Vereniging voor de Bevordering van de Gezondheid) organiseert ook dit jaar de prijs ‘Gezondheid en onderneming’. Ze krijgt...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.