Square – De adviesraad. ‘Agile learning’. Een leven lang leren en presteren

HR Square 163
Als klanten vragen hebben over zaken als het vinden van talent en opvolging, komen we steeds vaker uit bij ‘learning agility’. Organisaties beseffen dat van de hedendaagse leider méér wordt geëist, dat hij moet kunnen omgaan met ambiguïteit. De wereld is complexer dan ooit door trends als digitalisering, globalisering, individualisering, demografische en klimaatverandering en technologische convergentie. Bestaande protocollen schieten tekort in die bijna ongrijpbare dynamiek. De ‘highly agile learner’ Zo’n 15 procent van de mensen is een ‘highly agile learner’. Ze gaan intuïtief mee in verandering, zijn creatief en niet bang om risico’s te nemen of fouten te maken. Complexe situaties bieden ze graag het hoofd, nieuwe kennis passen ze meteen toe. Een ‘agile learner’ toont groei- en leerpotentieel en heeft een stapje voor als toekomstige leider. Het is zaak dat talent aan de organisatie te binden. Een kwart van Fortune’s ‘100 best companies to work for’ meet dan ook...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.