Square – Mentale gezondheid Netropolix houdt yin en yang in evenwicht.

HR Square 188
Emanuel van der Aalst is chief happiness officer bij het Kempense IT-bedrijf Netropolix. En ja, zijn dagtaak omvat meer dan het ronddelen van fruit, het organiseren van een yogasessie of het voorbereiden van bedrijfsfeestjes en -uitstapjes. Al is hij – uiteraard – begaan met het geluk en welzijn van de medewerkers in brede zin. “Ervoor zorgen dat medewerkers met plezier komen werken, is een belangrijke betrachting. We streven naar een ontspannen werksfeer waar er veel plaats is voor humor en plezier. Zo is er een jaarlijkse familiedag en een personeelsfeest. Elke maand organiseren we een drink om de band tussen de medewerkers te versterken. We hebben een heus feestcomité dat over de vier vestigingen heen leuke activiteiten organiseert. We besteden veel aandacht aan een gezonde balans tussen werk en privé, en we stimuleren medewerkers gezonder te leven door voldoende te bewegen en door bijvoorbeeld fruit, soep en water aan te...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.