Square – Relaunch your career

HR Square 189
‘Relaunch Your Career’ geeft ervaren professionals die hun loopbaan tijdelijkonderbraken, de kans opnieuw aan de slag te gaan. Voor Mastercard is het eensuccesvol instroomkanaal van nieuw en divers talent.Opnieuw aan de slag gaan na een lange carrièrestop, het is niet evident. De wereld staat nietstil, de technologie evolueert snel, competenties en vaardigheden kunnen roesten. Al betekentdit niet dat ze volledig verdwijnen. Mastercard, de Amerikaanse multinational achter debetaalmethodes Mastercard en Maestro, erkent dat ook bij herintreders een enorm potentieelaan talent zit. “Anderzijds botsen mensen die hun carrière na een langere onderbrekingopnieuw willen lanceren op heel wat vooroordelen. Ook al kunnen ze relevante ervaringaantonen, rekruteerders struikelen vaak over de periode van afwezigheid op de arbeidsmarkt”,weet Annelies Bruyninckx, HR Business Partner – HR Lead Belux.Daarom lanceerde Mastercard vorig jaar het programma ‘Relaunch Your Career’. “Zo willenwe mensen die minstens twee jaar hun loopbaan ‘on hold’ hebben gezet, de kans geven hunprofessioneel leven opnieuw...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.